Fraktfritt på ordrar över 1000:-

Om oss

Vi bakom Umeå Offroad & Import AB heter Mathias & Ida Nordbrandt. Tillsammans har vi ett brinnande intresse för offroadkörning såväl som friluftsliv och vi har gjort oss möjligheten att få jobba med det vi älskar o brinner för!

För oss har offroaden verkligen varit givande med alla trevliga människor man kommer i kontakt med o de spännande resor och äventyr man får vara med om. Tex så gjordes en offroadexpedition genom Kola-halvön i Ryssland 2016 där jag (Mathias) o några vänner verkligen fick testa på den otämjda ryska naturen och där fick vi även möjlighet att prova en hel del av den utrustning jag erbjuder och testa dess kvalitet o användbarhet på riktigt. 

Vi har även sedan 2018 jobbat ihop med en fantastisk tältleverantör (BEREG) ifrån Ryssland som vi är generalagent för här i Sverige. Något som verkligen har gett oss möjlighet att jobba för vårt andra intresse (Camping).

Vi jobbar löpande med att utöka vårt produktsortiment och ifall någon vara inte håller vad den lovar så byts den ut OMGÅENDE för att ni kunder alltid skall kunna lita på det ni köper av oss!

Vi startade UMEÅ OFFROAD & IMPORT AB för att kunna bistå kunder med kvalitativa produkter för alla tänkbara ändamål till bra priser, med trygghet och personlig service i fokus!

UMEÅ OFFROAD & IMPORT AB 

Orgnr: 559111-0027

Momsreg: SE559111002701

Varumärken