Nya produkter!

Nu har vi fått in nya produkter i sortimentet igen :D 

Först ut är 2 kompetenta hjälpstartare ifrån NOCO. Dessa hjälpstartare är designade i USA och finns i 2 utföranden (400 och 1000A) Dessa kan utöver att starta din bil då batteriet är slut, även ladda din mobil eller andra USB-laddade prylar och fungerar dessutom som nödbelysning. Fördelen med NOCO's hjälpstartare är att dom har väldigt bra kvalitét, tål tuffa miljöer, är IP68klassade och otroligt användarvänliga och säkra till skillnad från billiga modeller på marknaden. 

Sen så har vi börjat ta hem kemiska produkter för din bil så som oljor och bränsletillsatser. Först ut är RISLONE's spridarrengöring samt bränsletillsats som driver ut fukt ur bränslet för att motverka isbildning. Mer info hittar ni under "Bränsletillsatser" här i webbshoppen.

Sedan har vi nu även den otroligt populära och slitstarka färgen RAPTOR hemma i lager. Denna "Bedliner" färg som ursprungligen är till för att måla insidan av pickup-flak men som även funkar suveränt på andra utsatta delar på er bil så som kofångare, rocksliders eller hasplåtar. Denna färg blandas med valfri lösningsmedelsbaserad färg för att få exakt den kulör man önskar. Mer info i webshoppen.